Elektronisch Nagelverzorgingsysteem FAQs

1. Kan ik het op mijn kat of hond gebruiken?

Scholl Velvet Smooth Elektronisch Nagelverzorgingsysteem is alleen voor mensen ontworpen. Nagels van dieren zijn harder dan de onze, en katten en honden zullen misschien niet reageren zoals u verwacht wanneer ze een elektronisch nagelvijl horen en voelen.

2. Hoe vaak moet ik het gebruiken?

U kunt vijlen zo vaak als u wilt. In de zomer groeien nagels sneller dan in de winter, dat is het enige om rekening mee te houden. Voor het polijsten: Wanneer uw nageloppervlak oneffen voelt, zal de bufferkop van pas komen, maar gebruik deze met mate! We raden aan om elke nagel niet meer dan 15 seconden per 2 weken te buffen. Voor het polijsten: Telkens wanneer de glans is verdwenen kunt u de witte glanskop gebruiken om uw nagels een frisse glans te geven. Om de glans te verlengen, kunt u onze nagel- en nagelriemolie gebruiken.

3. Hoe moet ik de batterij vervangen?

Zodra uw batterij leeg is, kunt u de de voet onderkant losschroeven en de gebruikte batterij door een nieuwe vervangen.

4. Welke soort batterij gebruikt het?

U heeft 1 AA-batterij nodig, die bij het apparaat wordt geleverd.

5. Kan ik het product ook op teennagels gebruiken?

Ja, natuurlijk. Sommige mensen verkiezen om hygiënische redenen een apart stel koppen voor teennagels.

6. Hoe lang gaan de koppen mee?

Ze gaan tot 12 weken mee, afhankelijk van hoe vaak ze worden gebruikt.

7. Kan ik elke vorm vijlen die ik wil?

Absoluut. U vindt suggesties voor nagelvormen in onze Scholl Velvet Smooth Elektronisch Nagelverzorgingsysteem instructievideo.

8. Ik heb diabetes. Kan ik dit product gebruiken?

Bespreek het met uw huisarts.

9. Kan ik het voor mijn kind gebruiken?

Nee, de nagels van baby's zijn te zacht voor vijlen of polijsten. We denken ook niet dat baby's iets om glanzende nagels geven.

10. Kan ik nog steeds mijn favoriete nagellak gebruiken?

Natuurlijk! Uw gelakte nagels zullen nog mooier glanzen dan ooit, want door het gladde oppervlak van uw vers gelakte nagels zal het licht gelijkmatiger worden gereflecteerd. Voor meer duurzaamheid raden we u aan een transparante nagellak te gebruiken als basislaag.

11. Waar kan ik het kopen?

U kunt het Scholl Velvet Smooth Elektronisch Nagelverzorgingsysteem, de navulling voor de koppen en de nagel- en nagelriemolie bij uw lokale drogisterij en online kopen. Kijk maar eens waar de andere Scholl voetverzorgingsproducten staan, of misschien heeft de winkel besloten om het in de buurt van andere nagelverzorgingsproducten te plaatsen, zoals nagelvijltjes, nagelpolijsten of manicuresets.

12. Hoe moet ik het schoonmaken?

Een vochtige doek is voldoende voor de elektronische nagelpen (Onthoud dat de nagelpen niet waterdicht is). De afzonderlijke vijlkoppen kunnen echter wel onder water worden afgespoeld nadat ze van de nagelpen zijn verwijderd.

13. Kan ik het onder de douche gebruiken?

We hebben het product niet waterdicht ontworpen. De reden is heel eenvoudig: Het vijlen, polijsten en glanzen van nagels vereist droge nagels. Natte nagels zijn te zacht.

14. In welke volgorde moet ik de verschillende koppen gebruiken?

Gebruik eerst de vijlkop om uw nagels in de gewenste vorm te krijgen. Maak daarna eventuele oneffenheden glad met de polijstkop. En geef ze tot slot een mooie en gezonde glans met de glanskop.

15. Wat maakt de Scholl nagel- en nagelriemolie speciaal?

Ten eerste wordt het met een handig borsteltje geleverd, zodat u tijdens het aanbrengen geen geknoei heeft. Met het borsteltje kunt u een dunne film rechtstreeks op uw nagel- en nagelriemen aanbrengen. Ten tweede, het bevat het vitamine E, Omega 3 en 7 verschillende oliën die bekend staan om hun voedende eigenschappen.

16. Hoe gooi ik mijn oude koppen weg?

U kunt de koppen bij het gewone huisafval weggooien. Er zijn geen speciale vereisten voor het weggooien van oude koppen.

17. Hoe gooi ik mijn oude koppen weg?

Bekijk gewoon de Scholl Velvet Smooth Elektronisch Nagelverzorgingsysteem instructievideo.