Care


Hoe voorkom ik voetengeur?

"Om buitensporige transpiratie tegen te gaan, kunt u het best kousen dragen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen, zoals katoen, en schoenen die uw voeten laten ademen. Dit vermindert de groei van schimmels en bacteriën die de vieze geurtjes veroorzaken. Een andere manier om onprettige schimmels te voorkomen, is een antibacteriële deodorantspray te gebruiken. Als u last hebt van hardnekkige transpiratie, kan een crème helpen, maar schoenhygiëne is ook essentieel. Probeer eens een deodorantspray voor schoenen of inlegzooltjes van actieve kool om vieze geuren te helpen verwijderen."

Fresh Step Anti-transpiratie Deo

Hoe kan ik eksterogen het beste verzorgen?

Kies allereerst voor comfortabele schoenen, om te voorkomen dat eksterogen ontstaan. Als er al een eksteroog is ontstaan, kunt u dit verwijderen of afschermen. U kunt proberen het eksteroog met een crème te verwijderen en met een vijl na een voetbad. Om eksterogen af te schermen, de pijn te verlichten en het ongemak door wrijving en schuren te verminderen, kunt u een beschermende pleister van vilt, latex of gel gebruiken. 

2-in-1 Likdoorn Verwijder Pen

Wat kan ik tegen blaren doen?

Blaren worden veroorzaakt door de wrijving die ontstaat wanneer u rent of nieuwe schoenen draagt. Blaren ontstaan meestal op de zool van uw voet of op uw tenen. Scholl Blister Packs* beschermen, verlichten en bevorderen de genezing van blaren.

Blarenpleisters Large - Hydra-Gel