FAQ

Light LEGS™ panty's FAQ

 

Lees deze rubriek en ontdek de antwoorden op vragen die andere vrouwen zichzelf ook stellen.

1. Waarom die naam, ‘Scholl Light Legs™’?

Scholl Light Legs™ zijn panty's met een toenemende* compressie die de bloedsomloop in de benen stimuleren en zo het gevoel van zware en vermoeide benen voorkomen. Het dragen van deze panty's - van 's morgens vroeg tot ’s avonds laat - helpt om de hele dag lichte benen te houden.

2. Wat betekent een toenemende* compressie?

De toenemende*  compressie zorgt voor een lichte druk die het sterkst is bij de enkels en die, naarmate hij hoger komt op het been, geleidelijk aan afneemt. De druk wordt uitgedrukt in mmHg (millimeter kwikdruk). Hoe hoger de mmHg, hoe hoger de druk.

De toenemende* compressie van de Scholl Light Legs™ panty’s (10 mmHg bij de enkels, 5 mmHg bij de kuiten en 3,5 mmHg bij de dijen) is mogelijk dankzij de Fibre Firm™-technologie. Dit helpt de bloedsomloop in uw benen te verbeteren, waardoor uw benen van 's morgens vroeg tot 's avonds laat licht aanvoelen.

3. Wie heeft er baat bij de effecten van Scholl Light Legs™ panty's?

Iedereen kan baat hebben bij het dragen van Scholl Light Legs™ panty's, maar vooral vrouwen die veel tijd zittend doorbrengen of veel moeten staan. De panty's zijn gemaakt van een elastische textielvezel, die de hele dag zacht en comfortabel aan blijft voelen.

4. Heb ik een doktersrecept nodig?

De Scholl Light Legs™ panty's kunnen meteen en dagelijks gedragen worden, zonder doktersrecept. Deze toenemende* compressie is anders dan de medische compressie van steunkousen en kan worden gebruikt om de benen te ontlasten.

5. In welke diktes, kleuren en maten zijn de panty's verkrijgbaar?

Light LEGS™ tights are currently available in opaque black (60DEN). Coming soon sheer nude (20DEN) and sheer black (20DEN) will also be available. All variants come in four sizes: S, M, L and XL.

6. Hoeveel uur per dag moet ik mijn Scholl Light Legs™ panty's dragen om dat gevoel van lichte benen te krijgen?

U kunt uw Scholl Light Legs™ panty's zo lang als u wilt dragen per dag. Ze zijn zo comfortabel en zacht dat u ze waarschijnlijk langer dan 8 uur wilt dragen.

7. Kan ik lotion of crème aanbrengen voordat ik de Scholl Light Legs™ panty's aandoe?

Ja, er is geen reden waarom u geen crème zou mogen aanbrengen voordat u Scholl Light Legs™ panty's aantrekt.