Gel Activ™ inlegzolen voor vrouwen

 Ontdek de nieuwe Scholl Gelactiv inlegzolen voor vrouwen die al uw favoriete schoenen perfect zullen passen. Geen twee schoenen zijn hetzelfde en omdat u er zoveel heeft is er een comfortabele oplossing voor elke soort, of ze nu plat, open of hoog zijn.

Platte schoenen

Ontworpen voor platte schoenen, zoals ballerina’s. Deze inlegzolen hebben extra demping en shock absorptie onder de hielen. Blijft goed op zijn plaats zitten en de tenen worden niet samengedrukt.

Pumps

Voor alledaagse schoenen met hakken tot 8cm is deze inlegzool de juiste keuze. De zachte gel met ingebouwde steun voor de voetboog, voor een lichtvoetig gevoel de hele dag lang. De extra demping bij de bal en boog van uw voet ondersteunt uw voet op een comfortabele manier.

Open schoenen

Vooral in open schoenen is het belangrijk dat uw inlegzolen niet zichtbaar zijn. Daarom zijn onze inlegzolen voor open schoen transparant en extra dun. Het ultra-dun design voorkomt dat de  tenen samengedrukt worden.

Hogehakken

Onze inlegzolen voor hoge hakken zijn speciaal ontworpen om uw voeten een stevig en comfortabel te geven. Gemaakt van een speciaal anti-slip materiaal dat voorkomt dat uw voet wegglijdt. De ultra zachte gel verlicht de druk op de bal van de voet en geeft extra comfort. Speciaal voor hakken boven de 8cm. 

 

 

Praktische tips om uw voeten te ontspannen

Lees hier onze tips en oefeningen om je voeten te laten ontspannen. Na een lange dag wandelen op hakken, vereisen je voeten net een beetje meer aandacht.

Bekijk al onze tips

Mythes over hoge hakken

Er wordt veel gezegd over hoge hakken en naaldhakken. Wij hebben een aantal van de bekendste mythes over hoge hakken en naaldhakken op een rijtje gezet en op waarheid gecontroleerd.

Lees hier alle mythes

 

 

 

Veelgestelde vragen

Door het lezen van al onze artikelen ontdekt u allerlei tips over het dragen van hoge hakken, het verzorgen van uw voeten en leert u onze producten kennen. Als u nog vragen heeft, kunt u terecht op onze veelgestelde vragen pagina.

Bekijk alle vragen