Scholl Light Legs™ panty's

Benen die licht aanvoelen  

van 's morgens vroeg tot 's avonds laat* !

*zolang u de panty's draagt


Een paar goede voorbeelden  

waarom u dat gevoel van zware benen niet meer wilt...

1.Stel, u bent op de perfecte date en uw grote liefde stelt een romantische wandeling voor. Helaas voelen uw benen weer zo zwaar dat u alleen nog maar op het dichtstbijzijnde bankje wilt neerploffen, met uw benen omhoog op een prullenbak. 

2.Een staande ovatie? Pff, het was een zware dag en u wilt blijven zitten tijdens het applaus. Maar dat wordt niet gewaardeerd: u wordt misprijzend aangekeken want de presentatie was bijzonder goed en u bent de enige in het publiek die blijft zitten.

3.Over vijf minuten vertrekt uw trein en het station is aan het einde van de straat. Geen probleem, denkt u, maar met die zware benen lijkt het einde van de straat wel heel erg ver weg….

4.Als stewardess heeft u het gevoel dat u meer kilometers loopt dan vliegt, maar om uw werk goed te kunnen doen, kunt u niet zomaar even gaan zitten in een lege stoel.


Hoe drukker haar dag…

De vrouw van vandaag heeft het drukker dan ooit. Maar of ze nu veel zit, loopt, danst, springt, staat of rent, haar vastberadenheid zorgt er wel voor dat zij de dag doorkomt, wat er ook gebeurt. Alleen die benen… Die werken niet altijd mee.
…hoe zwaarder haar benen lijken.

Vermoeide en zware benen maken het steeds moeilijker om de dag door te komen.

 

Rustmomentjes zijn schaars.

Rustmomentjes?! Die helpen misschien eventjes maar niet op de lange duur. Vrouwen moeten dóór tegenwoordig.
Geen zorgen meer!

Wij hebben nu de oplossing: Scholl Light Legs™ voor alle vrouwen die dóór moeten en hun dagen zo prettig en licht mogelijk willen doorkomen.
Light Legs™ panty's

van Scholl


Goed nieuws! U hoeft alleen maar de nieuwe Scholl Light Legs™ panty's aan te trekken en u kunt er tegenaan! Uw benen voelen veel lichter en blijven de hele dag mooi – zo eenvoudig kan het zijn!  


Hoe werkt het?Laat het bloed circuleren!

De nieuwe Fibre Firm™-technologie oefent een afnemende compressie uit, om de bloedsomloop in de benen te stimuleren zodat u uw dag goed kunt laten verlopen. Zo eenvoudig kan het zijn!

Helpt de bloedsomloop te stimuleren voor mooi gestroomlijnde benen!

Dankzij een lichte compressiewerking, helpen de Scholl Light Legs™ panty's de bloedsomloop te stimuleren, om dat vermoeide en zware gevoel in de benen te verlichten!  

 

De panty die u nodig heeft

Verschillende omstandigheden vragen om verschillende panty's. Daarom bieden wij drie soorten Scholl Light Legs™: zwarte, niet doorschijnende 60 denier panty's, huidkleurige en transparante 20 denier panty's en zwarte transparante panty's van 20 denier.

Kies uw maat om uw benen licht te laten aanvoelen


Wat vinden vrouwen?

Gebruikster 1:

Mijn benen blijven nu de hele dag licht aanvoelen en ik hoef niet meer bang te zijn dat ze tegen de avond zwaar worden.

Gebruikster 2:

Als verkoopster had ik altijd het probleem dat mijn benen zwaar aanvoelden. Maar nu niet meer!

Gebruikster 3:

Ik breng het grootste deel van de dag zittend door in mijn auto, en voorheen had ik altijd last van zware benen. Dat probleem is nu helemaal over!


Veelgestelde vragen

Wilt u meer weten over de Scholl Light Legs™ panty's, ga dan naar de Veelgestelde vragen. Daar leest u wat andere vrouwen zich ook afvragen.

 

Ga naar de Veelgestelde vragen >


Nog meer goed nieuws van Scholl

Wij bieden inlegzooltjes voor alle soorten schoenen, ook voor hoge hakken. Deze bieden extra ondersteuning en comfort en helpen u de hele dag op de been te blijven.

 

Bekijk al onze producten >