Scholl GelActiv™ inlegzolen

Zo ontworpen dat ze in iedere schoen passen.

Nieuwe Scholl GelActiv™-inlegzolen helpen vermoeide en pijnlijke voeten te voorkomen en zijn speciaal ontwikkeld voor drie verschillende soorten schoenen. 

GelActiv Everyday

Everyday-inlegzolen voor dagelijks gebruik.

Of u nu langer wilt winkelen, een wandeling wilt maken met uw gezin of nog even snel een rondje wilt joggen – de nieuwe Scholl GelActiv™ Everyday-inlegzolen ondersteunen uw voeten, zodat uw schoenen de hele dag comfortabel zitten.

Geschikt voor:
  • Dagelijkse schoenen
  • Laarzen en enkellaarsjes
  • Gympen/sportschoenen

 

GelActiv Sport

Sport-inlegzolen, om de hele dag actief te blijven.

Met de nieuwe Scholl GelActiv™ Sport-inlegzolen kunt u nog langer sporten. Deze innovatieve inlegzolen zijn ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Salford. Ze absorberen schokken en verminderen de druk op de gewrichten.

Geschikt voor:
  • Gympen
  • Sportschoenen

 

GelActiv Work

Work-inlegzolen die uw voeten de hele dag ondersteunen.

De GelActiv™-technologie verzacht de impact wanneer uw voeten op de grond komen en bieden langdurige steun – speciaal geschikt als u voor uw werk meerdere uren moet staan. Daardoor kan uw werkdag net zo lang duren als nodig is.

Geschikt voor:
  • Werkschoenen
  • Dagelijkse schoenen
  • Sportschoenen

 

De combinatie van ervaring en innovatie.

De perfecte balans tussen demping en ondersteuning.

De nieuwe Scholl GelActiv™-technologie combineert twee soorten gel waarvan is aangetoond dat ze zelfs de kleinste schokken opvangen en de impact van lopen en rennen op een effectieve manier reduceren. De stevige gel ondersteunt de voetholte en de hiel, terwijl de zachtere gel hoogkwalitatieve demping en een extra schokabsorberende werking biedt.

 

De nieuwe Scholl GelActiv™-inlegzolen kunnen op maat worden gemaakt zodat ze in iedere schoenmaat passen. En dankzij de uitstekend grip aan de onderkant kunnen ze niet verschuiven in de schoen.

 

De inlegzolen kunnen ook worden schoongemaakt en opnieuw worden gebruikt: u veegt ze schoon met warm water met een beetje schoonmaakmiddel.

 

 

100 jaar ervaring.

Wij hebben nog steeds de passie en de waarden van onze oprichter, Dr William Mathias Scholl: we geloven dat gezonde voeten ons comfort en welzijn verbeteren – en dat is precies wat we bieden met onze producten.

Scholl GelActivTM-technologie

De unieke en innovatieve GelActiv™-technologie combineert twee soorten gel die schokken op een effectieve manier absorberen en de druk op uw voeten verminderen: een stevige gel die uw voetholtes en uw hielen ondersteunen, plus een zachtere gel die zorgt voor optimale schokabsorptie.

Nooit meer pijnlijke voeten.

Tips voor het voorkomen van vermoeide, pijnlijke voeten.

Wanneer zou ik inlegzolen moeten gebruiken?

Alles wat u moet weten over de GelActive™-inlegzolen. 

Alle Veelgestelde Vragen Lezen